Kárrendezési szolgáltatás

A biztosítási szerződések és a mi szolgáltatásunk tényleges minőségét egy bekövetkezett kár esetén lehet jól lemérni. Ennek megfelelően a kárrendezést tehát kiemelt fontosságúnak tartjuk és nagy hangsúlyt fektetünk rá. A háttérben éppen ezért kiemelten fontos, hogy csak kárrendezéssel foglalkozó tapasztalt kollégák működjenek közre egy kár bekövetkeztekor az ügyfeleink megfelelő és hatékony segítsége érdekében.

 

A hatékony és szakszerű káradminisztrációs szolgáltatások kialakítása érdekében az érintett biztosító társaságok kárrendezési egységével éppen ezért szoros együttműködésünk van. Ez teszi lehetővé a kárrendezés folyamatának hatékonyságát és szakszerűségét.

 

A kárügyintézés menete, kárnyilvántartás:

A bekövetkezett károkról a Megbízónk értesít minket, mely alapján szakszerű bejelentést teszünk a biztosítási szerződést kezelő biztosító társaságnál. A kártérítéshez szükséges dokumentumokat (beleértve minden dokumentumot) felénk kell továbbítani, és mi tovább menedzselve a kár rendezés további folyamatát, egészen a kár ügy lezárásáig segítjük ügyfeleinket. Indokolt esetben a kár szemlekor jelen van a kárszakértő kollégánk és és minden esetben maximálisan képviseli a Biztosított (ügyfelünk) érdekeit.

 

Figyelemmel kísérjük, hogy a biztosító a szerződésben foglalt, kárügyintézéssel kapcsolatos kötelezettségeit a kárügy lezárásával, kárkifizetéssel kapcsolatban teljesítette-e. Késedelmes ügyintézés esetén beavatkozunk, hogy a károsultnak késedelemből adódóan hátránya ne származzék. A kárnyilvántartás a fenti ügyintézéshez igazodóan mindig a naprakész levelezési, telefonos és személyes egyeztetések nyomán megszerzett információkat tartalmazza, melyek mint dokumentumok tárolásra kerülnek az ERIX kárszámmal sorba rendezett káraktában, de tárolva vannak a gyors kereséshez, illetve átlátható nyilvántartáshoz szükséges belső számítógépes kárnyilvántartó rendszerben is.

 

Ne feledje! Kárt bejelenteni tudni kell, és egy rosszul bejelentett kár sok esetben nehézségeket tud okozni a kárrendezés során. Ezért minden esetben vegye igénybe segítségünket, és tanácsainkat a kárrendezés alatt.

 

Kérjük, ha további információra van szüksége vagy kérdése van, keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Kérem válassza ki milyen ügyben keres minket!
Fájlok feltöltése
Browse Files
Az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat megismertem, adataim kezeléséhez hozzájárulok.
Szeretnék feliratkozni a hírlevélre.
Küldés

Partnereink