LA-BÓ Kft.

"Sok évvel ezelőtt részt vettem egy BNI találkozón, ahol nagyon megtetszett a bemutatkozásod, határozott, hozzáértő biztosítási szakértőt ismertem meg, ezért azóta is minden biztosítási ügyünket Veled intézzük, megelégedésünkre. Az elhatározás már akkor megszületett az együttműködésre, és fel is vettük rögtön a kapcsolatot. Mindig a legjobb ajánlatokat választod ki számunkra, mindig rendelkezésre állsz, amikor szükségünk van rá, mindig bízhatunk javaslataidban, eddig még nem csalódtunk, nyugodtan bízhat Benned bárki."

~ Groszmann Ernőné, ügyvezető

www.la-bokft.hu
Biztosítás könnyen

Pidigi Hungária Kft.

"Mindig kedvező ajánlatot kínált és ügyfél centrikus, udvarias, mindig kielégítő válaszokat adott a szerződés részleteiről feltett kérdéseimre. Gyorsan reagál a kéréseinkre. Ha hosszú távon megbízható, korrekt, minden kérdésre kielégítő és gyors választ adó biztosítási szakemberrel szeretne együtt dolgozni, akkor a megoldás Peremiczki István. Több mint tizenkét éve problémamentesen dolgozunk együtt, úgy gondolom, hogy a 12 év magáért beszél."

~ Bodrogi Róbert, ügyvezető

www.pidigihungaria.com

Sinope Security Kft.

"Cégünk részére szükségessé vált egy olyan biztosítási szakember, aki eljár vagyon- és felelősségbiztosítás, valamint a gépjármű biztosítások közvetítésében, kezelésében, annak érdekében, hogy szerződéseinket a lehető legkedvezőbb feltételekkel tudjuk megkötni. Amikor az első ajánlatait ellenőriztük, és azt találtuk, hogy valóban a legkedvezőbb díjakat/feltételeket kaptuk. Döntésünket megerősítette a biztosítási évfordulók alkalmával valamennyi biztosítás felülvizsgálta, és ha talált kedvezőbb ajánlatot azt jelezte felénk. Nagyra értékeljük, hogy a szerződés állományukkal kapcsolatban naprakész, gyors, pontos információkat ad. Jó a kommunikáció, megkeresés esetén általában azonnal vagy maximum néhány órán belül reagál, ha kell munkaidőn kívül is. Kritikus esetekben és egyedi valamint magán jellegű biztosítási kérdéseinknél ad hoc is rendelkezésünkre áll."

~ Turcsányi Attila, ügyvezető

www.sinope.hu
Biztosítás könnyen

Lux Kereskedelmi Kft.

"Ha egy lelkiismeretes, munkájára igényes, szakterületén megfelelő mennyiségű információval rendelkező, kedves biztosítási szakemberre van szüksége, bátran ajánljuk."

~ Lux Anna, ügyvezető

www.luxgroup.hu

Oppidum Kft.

"A meglevő biztosításunk ellenőrzésével kezdődött a partneri kapcsolatunk. Szimpatikus volt a szakmai hozzáértés és a felkészültség: ezek döntöttek. A végső döntéshez a konstruktív hozzáállás vezetett, amivel egyeztetni tudtok az elképzeléseinket. Fokozott figyelmet fordít az ügyfél érdekeire, és minden biztosítási ügyben maximális segítséget nyújt. Nálam a biztosítás szó hallatán először az Peremiczki István neve jut eszembe, azt gondolom mindent elmond."

~ Szabó Zoltán, projektmenedzser


Nemzeti Táncszínház

"Az érdeklődésünkre gyorsan reagál. Annak idején más jelentkezőkhöz képest jobban figyelt a mi érdekeinkre. Alapos, magas színvonalú összehasonlító elemzés alapján tesz javaslatot a biztosítási szerződés megkötésére. Jól ismeri a biztosító társaságokat munkatársi szinten is, így gyorsan tud reagálni a kéréseinkre. Tevékenysége nem korlátozódik egy szűk munkaidő keretbe, bármikor elérhető és segítőkész."

~ Hamvay Péter, üzemeltetési vezető

www.nemzetitancszinhaz.hu

Eredeti Zieglerostyagyártó Kft.

"Az export szállításainkkal kapcsolatosan nagy káreseménynek lett cégünk károsultja, ami a biztosításaink ezt megelőző aktualizálásával elkerülhető lett volna. Olyan szakemberre volt szükségünk, akiben megbízhatunk és nyugodt szívvel rábízhatjuk biztosítási ügyeink kezelését. Ezért esett a választásunk Peremiczki Úr személyére. Ha az Ő neve, személye szóba kerül, vagy bármi biztosítási ügy felmerül, Peremiczki Úr szakmai hozzáértése és korrekt, precíz hozzáállása, valamint ismerete legtöbbször megnyugtatóan hat."

~ Ziegler Péter, ügyvezető

www.zieglerostya.hu
Biztosítás könnyen

Peter’s Textil Kft.

"Precíz, nyilvántartja a cégünk biztosításait – jelentkezik a forduló időpontok előtt, ajánlj. Segítőkész, azonnal jelentkezik, akár írásban, akár telefonon keresem, biztosítási ügyekben mindig megnyugtatóan elmondja, hogyan tovább… Sajnos már több alkalommal is volt káreseményünk, melyeket mindannyiszor az elégedettségünkre intéztek el. Nem ismer szabadságot, pihenőnapot, utoljára is szilveszter késő délután beszéltük át a gépkocsipark biztosítását. Mindig azt éreztem, hogy az ÜGYFELEKÉRT van – A MI cégünket képviseli."

~ Vadász Gáborné, ügyvezető

www.peterstextil.hu
Biztosítás könnyen

Peter’s Textil Kft.

Már az első tárgyalásokon szimpatikus volt a kép, amit felvázolt a jövőbeni együttműködésről, meggyőző, szimpatikus volt emberi és szakmai oldalról is, és azóta is azt tapasztaljuk, hogy szakmailag képzett, gyorsan reagál, és mindig segítőkész.

~ Antal János gazdasági vezető

www.peterstextil.hu
Biztosítás könnyen
Kérem válassza ki milyen ügyben keres minket!
Fájlok feltöltése
Browse Files
Az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat megismertem, adataim kezeléséhez hozzájárulok.
Szeretnék feliratkozni a hírlevélre.
Küldés

Partnereink