Lakásbiztosítás

 

Egy család egyik legfontosabb vagyona az ingatlana (legyen szó lakásról, családi házról vagy nyaralóról) és a benne lévő tárgyaik (általános-, nagy értékű-, esetleg különleges ingóságok, mint pl.: műtárgy, ékszer, bélyeggyűjtemény, stb.), melyek védelmére mindenki nagy hangsúlyt fektet. Számos kár érheti otthonát és az otthonában tárolt ingóságait. Az lakásbiztosítás – többek között – megtéríti Önnek a tűz, a robbanás, a különböző meteorológiai események, a betöréses lopás, rablás és üveg károkat és még további közel 50 választható kiegészítő fedezetre adhat biztosítási védelmet. Persze az egyes biztosítótársaságok mind a feltételeikben, mind a kialakított csomagjaikban jelentős eltérés mutatnak.

Alapfedezetek minden lakásbiztosításban a tűz és elemi károk, valamint az idegen jármű ütközése. Kiegészítő fedezetek között minden biztosítótársaságnál más és más fedezetet találhatunk, és nem mindegyiknél ugyanazokat. A teljesség igénye nélkül ezek: tűz nélküli füst- és koromszennyezés, napkollektorok/napelemek bizonyos kárai, vízkárok, kisállat biztosítás, okmánypótlás, kiterjesztett garancia és mobil eszköz biztosítás, bővített balesetbiztosítás, lakásdoktor, síremlékek biztosítása, kerti növényzetek biztosítása, szabadban tárolt vagyontárgyak, CT és MR szolgáltatás, stb.

Tehát egy lakásbiztosítás nagyon széles fedezeti körrel bírhat.

Az általában modul rendszerű ingatlanokra kínált – sokszor összetettebb feltételű és az egyes biztosítótársaságoknál jelentősen eltérő feltételű – lakásbiztosítási lehetőségek közül egy jó szakember segítségével mindenki maga választhatja ki a számára legfontosabbnak tartott fedezeti kört.

 

Fontos megjegyezni, hogy a már érvényben lévő lakásbiztosítási szerződését is érdemes legalább 3 évente felülvizsgáltatni, mert egyrészről a piac folyamatos változásai lehetőséget biztosítanak arra, hogy mindig a legkorszerűbb megoldásokkal védekezzünk a kockázatok ellen, de csak a rendszeres szerződés karbantartással tudjuk elkerülni az alulbiztosítottságból adódó aránylagos kártérítést.

 

Abba még egyetlen család se ment tönkre, hogy biztosítást kötött, de abba már igen, ha nem kötött.

 

 

Kérjük, ha további információra van szüksége vagy kérdése van, keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

 

 

Kérem válassza ki milyen ügyben keres minket!
Fájlok feltöltése
Browse Files
Az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat megismertem, adataim kezeléséhez hozzájárulok.
Szeretnék feliratkozni a hírlevélre.
Küldés

Partnereink