Mindent, ami „él és mozog” a környezetünkben, a tulajdonunkban áll, esetleg nagyobb értéket képvisel, szeretnénk megóvni. Pontosan erre az igényre csaptak le a nagy biztosítótársaságok. Ahogy gombamód szaporodtak a „gazdasági nyugalmat” kínáló cégek, a káosz egyre nagyobbá vált a hétköznapi ember fejében. 

Minden biztosító a saját termékét részesíti előnyben, és hiába az online tér az okulásra, a csomagok összehasonlítására, egyszerűen vannak olyan tényezők, egyedi elemek, amelyekre a virtuális hitelkalkulátorok nem készültek fel.

Ahány család, cég és ingóság létezik, annyiféle káresemény és váratlan eset következhet be. Az online biztosítási kalkulátorok csak a nagy átlagot ismerik, és nem az egyént nézik. 

A legjobb biztosítás minden ember és vállalkozás számára mást jelent. 

Nincs baj az online biztosítás-összehasonlítási portálokkal, hiszen a tájékozódás komoly részét képezik. A biztosításokra szánt összegeket nagyon könnyű lelkesen kiszórni az ablakon egy „alkalmi ajánlat” miatt, és mikor a káresemény bekövetkezik, akkor koppansz nagyot, hogy arra az esetre PONT nem fedezi a költségeket a biztosító.

Sokan ezért nem szeretnének biztosítást kötni, mert félnek, hogy elnyeli a pénzüket valami feneketlen rendszer, ha pedig beüt a probléma, akkor mégsem húzza ki őket a bajból.

Azonban biztosítás nélkül élni mind magánszemélyként, mind cégtulajdonosként olyan, mint királyként vagy királynőként abban reménykedni, hogy várfal és vizesárok nélkül is meg fogod úszni az ellenség betörését – aki vagy már a közelben jár, vagy még messze van.

Tehát az érzés elég ellentmondásos: akar egy védvonalat maga köré, de fél attól, hogy ha megérkeznek az ágyúk, akkor a drágán megépített falak mégsem fogják bírni a megpróbáltatásokat.

A bölcs uralkodók egyik ismérve azonban az, hogy bátran mernek támaszkodni világlátott, a hadak útját is megjárt mesteremberekben.

A független biztosításközvetítő olyan, akár egy jó mesterember a várvédelemben: csak azt nézi, melyik a legerősebb alapanyag, és milyen magasra kell a várfalat emelni, hogy megvédje az erődítmény minden lakóját.

Miért érdemes engem választani a védelem kiépítésében?

  • Több mint 20 éve mozgok otthonosan a piacon. Ezért is tudom, hogy mindenre nem lehet biztosítást kötni, hiába is szeretnéd. Sok dologra azonban igen, még olyanokra is, amelyekre elsőre nem is gondoltál volna.
  • Biztos háttérrel rendelkezem: az ERIX Biztosítási Alkusz és Tanácsadó Kft. közreműködő partnere vagyok, közel 10 éve. A cég üzemmérettől függetlenül, bármely iparágban tevékenykedő vállalat részére testreszabott és teljes körű biztosítási rendszereket dolgoz ki, már 1991 óta. 
  • Az ELTE matematika szakán végeztem, és a Corvinus közgazdasági diplomáját szereztem meg. A számok sosem hazudnak. :)
  • Nem teszek különbséget magánszemély és cég között. Tudom, hogy mindenki a legbecsesebbet, a számára legdrágábbat szeretné védeni. Legyen az egy komplett cég, egy teljes vállalkozás, egy lakás vagy egy gépjármű (CASCO, KGFB) biztosítása, nekem mindegyik egyaránt fontos.
  • Szeretem az alapoktól kezdeni, és nálam nincsenek sablonok. Feltérképezem a jelenlegi helyzetet, alaposan körbejárom a tevékenységet és felmérem a „mindennapi”, valamint az egyedi károk bekövetkezésének a lehetőségét.
  • A lehető legtöbb biztosítót megversenyeztetem és közérthető formában összehasonlítom őket. Ezután jön csak a javaslattétel.
  • Egyszerűen a biztosítási szakmában lélegzem. Erre bizonyíték, hogy megkerestek már biztosítási témában a Retró Rádiótól, az Origótól és a Piac & Profittól.

Végül, de nem utolsósorban, nem hagyom magukra az ügyfeleimet a kár bekövetkezésekor. Ahogy a mesterember is készségesen segít helyreállítani a megrongált, golyóütötte várfalat, úgy az ERIX kárrendezési csapatával is teljes mellszélességgel képviseljük ügyfeleinket a biztosítókkal szemben egy-egy káresemény rendezésénél. A kárigényt kiemelt jelentőséggel, sajátunkként kezeljük, maximálisan szem előtt tartva az ügyfél érdekeit, illetve törekszünk a kár mértékének legoptimálisabb enyhítésére.

Számomra és az ERIX számára a legfontosabb a bizalom, amelyet az első találkozástól, a biztosítások gondozásán keresztül, a kárrendezésig fenntartok ügyfeleimmel. Célom az, hogy számukra a tevékenységemmel kézzelfogható hasznot hajtsak. Ugyanis a szakértelmem nem addig terjed, ameddig eladom a terméket, hanem amíg biztos lehetek abban: az ügyfél a lehető legjobban járt a szolgáltatással.

Tegyen minket próbára!

Keressen bizalommal az alábbi elérhetőségek bármelyikén!

Kérem válassza ki milyen ügyben keres minket!
Fájlok feltöltése
Browse Files
Az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat megismertem, adataim kezeléséhez hozzájárulok.
Szeretnék feliratkozni a hírlevélre.
Küldés

Partnereink