Flotta gépjárműbiztosítások

 

Szolgáltatásainkat elsősorban gépjármű flottával rendelkező vállalkozások részére kínáljuk, azaz amely vállalkozásoknak minimum 5 gépjárműve van, de természetesen mint lakossági termékként a vállalkozás egyes dolgozóinak saját gépjárműveire is adunk személyre szabott ajánlatokat.

 

A vállalati flották részére megtaláljuk a gépjármű biztosítási piacon elérhető lehető legjobb megoldást, figyelembe véve a cégek tevékenységét, sajátos kockázati jellemzőit és az egyedi igényeket. Teljes körű kockázatkezelést végzünk az igényfelméréstől a szerződés megszűnéséig.

 

A legkedvezőbb feltételek elérése érdekében minden évfordulót megelőzően egy, a teljes biztosítási piacra kiterjedő analízist készítünk, majd annak eredményéről javaslatunkkal ellátott, írásos összefoglalót bocsátunk Megbízóink rendelkezésére.

 

Ügyfeleink körében gyakorta találkozunk azzal az igénnyel, hogy az elaprózott és egyenként megkötött gépjármű biztosítási szerződéseiket egységesítsük, optimalizáljuk. Ilyen esetben - amennyiben erre lehetőség nyílik - komplett kockázatkezelési megoldást kínálunk.

Egyedi megállapodás esetén, bejelentjük a káreseményt a biztosító felé és a kifizetésig nyomon követjük a folyamatot.

 

 

Flotta kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás

 

A KGFB-re vonatkozó törvényi szabályozás a 2009. évi LXII. törvény a kötelező gépjármű-felelősségbiztosításról, valamint annak mindenkor hatályos kiegészítései. Ezek értelmében egységes biztosítási feltételek és ezen belül azonos mértékű kártérítési limitek alapján vállal valamennyi hazánkban gépjármű-felelősségbiztosítási módozatot művelő biztosító biztosítási fedezetet.

 

A standard feltételeken túl, azon gépjárművek esetében, amelyek nem rendelkeznek casco biztosítással, megfontolás tárgya lehet a „vaddal való ütközés” és az önálló „üvegkár” kiegészítő fedezet választása.

 

 

Flotta CASCO biztosítás

 

A CASCO biztosítás az előbbiekhez képest lényegesen szofisztikáltabb biztosítási termékkör. Az úgynevezett teljes körű casco biztosítás általában a következő kockázatokat fedezi: tűz- és elemi károk, saját hibás töréskárok, rész- és teljes lopáskár, vandalizmus, rongálás, önálló üvegtörés károk. A teljes körű biztosítási fedezet mellé igény szerint válaszható kiegészítő (baleset, assistance, jogvédelem, poggyász, kölcsönjármű, GAP, stb.) biztosításokat is kínálnak a biztosító társaságok.

 

E módozatban lehetőség van a tarifális díjaktól való eltérésre és lényegesen kedvezőbb díjak és feltételek elérésére, különösen abban az esetben ha a flotta mérete jócskán meghaladja az 5 gépjárművet. Mindenképpen érdemes tehát ezen módozaton elgondolkodna nagyobb gépjárműpark biztosítási védelmének kialakítása során.

 

Kérjük, ha további információra van szüksége vagy kérdése van, keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Kérem válassza ki milyen ügyben keres minket!
Fájlok feltöltése
Browse Files
Az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat megismertem, adataim kezeléséhez hozzájárulok.
Szeretnék feliratkozni a hírlevélre.
Küldés

Partnereink