Az életünket a céljaink és az álmaink határozzák meg. Nehéz is úgy kiszállni az ágyból reggelente, hogy ne lebegjen egy vágyott kép a szemünk előtt, amiért megéri dolgozni, hajtani és küzdeni. Egy ház felépítése, egy autó megszerzése, a családunk jóléte vagy a cégünk, vállalkozásunk sikere minden nap új energiával tölt fel.

De mi történik akkor, ha a precízen felépített tervünkbe beleszól az élet váratlansága? Egy kiszámíthatatlan esemény, egy baleset, egy tűzkár, de akár egy könyvelői „baki” a céges könyvelésben, olyan folyamatokat indíthat el, hogy az addigi munkánk a szemünk láttára omlik össze, akár a felépített kártyavár egy szellőtől.

Az okos ember az álmait aprólékosan megtervezi, és kis lépésekben, megfontoltan haladva éri el a csúcsot. A bölcs ember pedig jó előre felkészül a váratlan eseményekre is, és ha jön a veszély, nem „fegyvertelenül” néz szembe az akadállyal.

Bár nehéz elszakadni a part biztonságától, az életnek nevezett tenger viharaiban is léteznek mentőövek, amelyekbe bele lehet kapaszkodni: a biztosítások.

A biztosítás szó hallatán néhányunkban ambivalens érzések keringenek: szükség van rájuk, hogy megóvjuk értékeinket, mégis aggódunk, hogy amikor bekövetkezik a kár, vajon tényleg érkezik-e a felmentő csapat, vagy csak egy lyukas mentőövet dobnak utánunk a jeges vízbe?

Nehéz választani a biztosítások közül, mert

 • a piacon megszámlálhatatlan biztosító cég és ajánlat kering,
 • olykor nehéz az összehasonlítás,
 • sok az apróbetűs rész,
 • az egyedi igények miatt esetleg nem is találunk megfelelő ajánlatot,
 • sok olyan kitételre nem figyelünk, amelyekre amúgy érdemes lenne.

Egy mindenre kiterjedő biztosítást, amely az általános keretek mellett tartalmazza az egyedi igényekre adott megoldásokat, óriási munka egy laikusnak felkutatni, és még ha sikerül is, akkor sem biztos, hogy mindenre gondolt.

A felszín kapargatása helyett érdemes egy független biztosítási alkusz segítségét kérni, akinek az ügyfél igényei az elsők, és a biztosító neve a másodlagos.

Miért érdemes megbízni egy független biztosítási alkuszt, hogy megtalálja az Ön számára ideális biztosításokat?

 • Időt és pénzt spórol a felesleges körök és a véget nem érő találkozók elhagyásával. Célzottan, időhatékonyan, gazdaságosan bonyolítja le az ajánlattételt és a szerződéskötést.
 • Nem „kockákban” gondolkodik. Minden ügyfél igénye és helyzete egyedi, ezért az általános alapok mellett az alkusz hozzáadja a szerződéshez azt a pluszt, amire Önnek szüksége van.
 • Felméri azokat a kockázatokat, amelyekre Ön nem is gondol. Közel 20 éves szakmai tapasztalattal képes olyan kockázatelemzést lefuttatni, amely feltárhat olyan váratlan eseményeket, amelyek Önnek lehet, hogy eszébe sem jutottak.
 • Felülvizsgálja a meglévő biztosításokat, és akár sokkal jobb konstrukciókat ajánlhat.
 • Nem ragaszkodik egy bizonyos biztosítóhoz. Számára Ön az első és az, hogy az adott ajánlat mit tud nyújtani.
 • Nem számít, hogy magánszemélyt vagy céget érintő biztosításról van szó. Egy utasbiztosítás éppoly fontos számára, mint egy középvállalkozás felelősségbiztosítása.
 • A szerződéskötéssel nincs vége a munkának. Legalább háromévente, de akár évente is felülvizsgálja az ügyfelek biztosítását, és a piacon található legjobbhoz igazítja. Az esetleges kárrendezés során egy egész csapattal áll csatasorba, hogy a biztosítónál a képviselje az Ön érdekeit.

Az alapos és precíz biztosítási alkusz munkáját látva nem fogja érezni, hogy egy feneketlen rendszerbe lapátolja a pénzét, és ha bekövetkezik a baj, akkor hiába nyújtja a kezét segítségért. A biztosításoknak, ahogy a nevükben is benne van, biztosítaniuk kell azt, hogy a célok és az álmok megvalósítása során bekövetkező akadályokat könnyedén átléphesse, és folytathassa a munkát minden kár nélkül.

Ügyfeleink, akik az általam nyújtott szolgáltatásokat és velük az ERIX Biztosítási Alkusz és Tanácsadó Kft. védőhálóját választották, már tapasztalták a megbízható biztosítási szakértelem áldásos munkáját.

„Mindig kedvező ajánlatot kínált és ügyfélcentrikus, udvarias, mindig kielégítő válaszokat adott a szerződés részleteiről feltett kérdéseimre. Gyorsan reagál a kéréseinkre. Ha hosszú távon megbízható, korrekt, minden kérdésre kielégítő és gyors választ adó biztosítási szakemberrel szeretne együtt dolgozni, akkor a megoldás Peremiczki István. Több mint 12 éve problémamentesen dolgozunk együtt, úgy gondolom, hogy a 12 év magáért beszél.”

„Régebben az export szállításainkkal kapcsolatosan egy nagy káreseménynek lett cégünk károsultja, amelyet a biztosításaink ezt megelőző aktualizálásával elkerülhettünk volna.

Olyan szakemberre volt szükségünk, akiben megbízhatunk, és akire nyugodt szívvel rábízhatjuk biztosítási ügyeink kezelését. Ezért esett a választásunk Peremiczki úr személyére. Szinte azonnal kialakult egy kölcsönös bizalom és munkakapcsolat, ami a mai napig és remélhetőleg a jövőben is fennmarad.

Ha Peremiczki István neve, személye szóba kerül, vagy bármi biztosítási ügy felmerül, az Ő szakmai hozzáértése és korrekt hozzáállásának ismerete legtöbbször megnyugtatóan hat.”

A bölcs emberek részére tehát mi biztosítjuk a fegyvert a veszéllyel szemben, hogy az élet minden területén akadálytalanul és maradandó károk nélkül dolgozhassanak a céljaikért.

Ön mikor biztosítja be az álmait? Kérjen ajánlatot most!

Kérem válassza ki milyen ügyben keres minket!
Fájlok feltöltése
Browse Files
Az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat megismertem, adataim kezeléséhez hozzájárulok.
Szeretnék feliratkozni a hírlevélre.
Küldés